Sedinta foto save the date ranca transalpina
Nicu Glogogeanu Fotograf

Ședință Foto Save the Date – Rânca Transalpina

Se spune că dragostea adevărată găsește orice modalitate pentru a triumfa și pentru a deveni mai frumoasă și mai puternică. Este și cazul Marinei și al lui Claudiu, doi îndrăgostiți care au apelat la noi pentru o ședință foto save the date Pitești, Craiova. Deși rezultatul este unul cu totul excepțional, trebuie să recunoaștem că am avut mici peripeții, însă la final, dragostea a învins și ședința foto a fost cu adevărat reușită.

Cum a început totul? Am stabilit data ședinței și locația: Transalpina. După cum probabil știi deja, este unul dintre cele mai frumoase drumuri din România și puține cupluri aleg astfel de locații pentru pozele care vor dăinui pentru totdeauna. Acum intervine partea interesantă.

Ședința foto a fost realizată în timpul campionatului național de drift Rodrift. Astfel, o parte dintre fotografii au fost realizate într-o pauză a urcărilor, iar celelalte în timpul urcărilor.

Spuneam despre peripeții și cu siguranță va fi o ședință foto de care o să ne aducem aminte și peste ani. Având în vedere că era în desfășurare acest campionat, drumul era blocat. Astfel, am plecat pe jos spre locul pe care îl stabilisem pentru fotografii, de unde se vedeau cel mai bine cursele.

Numai că, din grabă am uitat aparatul foto în mașină și ne-am dat seama abia la locație. din cauza cursei, nu am putut să coborâm după el, deoarece nu mai lăsa pe nimeni să treacă. Nu ne-am panicat și pentru ca un fotograf nuntă găsește întotdeauna cele mai bune soluții pentru ca fotografiile să fie perfecte, am hotărât să facem ședința foto … cu telefonul.

Știm că nu a fost soluția ideală, însă având în vedere contextul, am hotarât să dăm o șansă camerei care nu se compară aproape deloc cu aparatele profesionale și rezultatul a fost unul surprinzător. La studio am editat fotografiile și au ieșit perfect, însă ne-am dat seama încă o dată cât de mult contează conexiunea dintre fotograf și subiecți și emoțiile transmise în acel moment.

Chiar dacă a fost o ședință foto realizată cu telefonul, rezultatul este unul natural, în care se vede dragostea dintre Marina și Claudiu. Acest lucru nu poate fi simulat și indiferent ce aparatură se folosește, contează mult ca fotograful să surprindă cele mai mici detalii. Fotografiile nu trebuie să fie gândite până în cel mai mic detaliu. Este important să fie surprinse emoțiile, privirile dintre cei doi îndrăgostiți și mai puțin contează dacă au stat într-o anumită poziție. De asemenea, este importantă este și lumina și, așa cum se poate observa, chiar și cu telefonul se pot obține fotografii excepționale.

Tinerii îndrăgostiți au fost încântați de rezultat și, cu siguranță abia așteaptă și ziua nunții pentru a putea începe un nou capitol în viața lor, acela de familie. Dacă vă doriți ședințe foto în care să primeze capturarea emoțiilor și a momentelor deosebite, nu ezitați să ne contactați. Va oferim cele mai bune servicii ale unui fotograf Pitești, indiferent dacă este vorba despre save the date, cununie civilă, nuntă, botez sau orice alt eveniment important. Fotografiem tot ce este important pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *