Cununie

Fotografie de Cununie Civilă în Pitești

Momentul cununiei civile este unul special și semnificativ în viața fiecărui cuplu, marcând un pas crucial pe drumul spre iubire și împlinire. Stil Personalizat: Conștienți fiind de unicitatea fiecărui cuplu, ne dedicăm să vă cunoaștem și să colaborăm îndeaproape pentru a vă oferi o experiență fotografică personalizată, care să reflecte nu doar stilul vostru distinct, ci și viziunea pe care o aveți pentru această zi memorabilă. Peisaje Uimitoare: Piteștiul, cu cadrele sale pitorești, constituie locul ideal pentru cununii civile. Echipa noastră, profund familiarizată cu cele mai frumoase și impresionante locații din oraș și împrejurimi, vă garantează crearea unor fundaluri spectaculoase și captivante pentru fotografiile voastre, transformând fiecare cadru într-o poveste vizuală unică și memorabilă. Conexiune Autentica: Ne straduim sa dezvoltam o relatie autentica cu voi, pentru a va ajuta sa va simtiti confortabil in fata camerei si pentru a captura momentele naturale si sincere. Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cununie civila in Pitesti care sa va ajute sa pastrati aceasta zi speciala in imagini frumoase si emotionante, suntem aici pentru voi. Contactati-ne astazi pentru a discuta despre detaliile voastre si pentru a stabili o intalnire.
Fotografiem tot ce este important pentru tine
Oferta Fotograf Cununie 350 €
Prezenta unui fotograf profesionist; Disponibilitate tot evenimentul: stare civilă, ședința foto, și restaurant. Fotografii predate: un minim de 400 de fotografii selectate, editate si procesate; Prelucrarea integrală a tuturor fotografiilor (corectii de lumină, culoare, contrast, alb negru, sepia, crop);
Oferta Videograf Cununie 300 €
Prezenta unui videograf profesionist, filmare FULL HD (1920x1080); Disponibilitate tot evenimentul: stare civilă, ședința video, și restaurant.