Nicu Glogogeanu Fotograf Trash The Dress Pitesti Craiova Bucuresti
Nicu Glogogeanu Fotograf

Cum a afectat pandemia munca fotografului de nunta?

Pandemia este o lovitură colosală pentru toată lumea, dar în special pentru fotograful de nuntă, deoarece toate evenimentele au fost anulate sau mutate din 2020 in 2021 si mai nou din 2021 in 2022 sau 2023.

Nu se pot primi noi evenimente, deoarece nunțile reprezintă un risc de îmbolnăvire. Metodele de supraviețuire depind de fiecare individ. Unii fotografi continuă să fotografieze de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, iar alții au schimbat tipul de fotografiere cu unul în care există mai puțin contact cu oamenii.

Riscuri crescute?

Astăzi, o persoană obișnuită este expusă riscului de a contracta coronavirus pur și simplu atunci când merge la cumpărături sau la serviciu. Dar, dacă ești un fotograf de nunta sau alte evenimente, riscurile sunt serios crescute. Problema este că oamenii din diferite părți ale țării, și adesea din diferite țări, vin la nunți sau la evenimente similare. Și astfel, îi vei întâlni într-un fel sau altul, crescând riscul de contaminare.

Fotografii știu cu câtă atenție la detalii ai planificat totul și cât de trist trebuie să fie pentru tine să îți anulezi nunta sau să o faci cu un număr de persoane limitat. Dar fotograful de nuntă este acolo pentru tine și veți găsi o soluție împreună.

De asemenea, este bucuros să îți facă fotografii de nuntă chiar și într-un cadru restrâns. De asemenea, oferă producții video ale nunții cu una sau mai multe camere foto ca flux live. Așadar, toată lumea poate viziona ceremonia de nuntă fără a se pune în pericol unii pe alții. De asemenea, pot realiza fotografii de nuntă frumoase sau o filmare a nunții.

Poate că ai auzit și de nunți sărbătorite într-un cadru foarte intim, doar cu rudele și câțiva prieteni. În cazul în care trebuie să îți anulezi nunta din cauza pandemiei, sau vrei sa o reprogramezi pentru la anul fotograful de nunta este alaturi de miri si vor gasi de comun accord o data comuna pentru a reprograma.

Ce solutii avem:

Întrucât fotograful de nunta este un profesionist, există o mare probabilitatea ca acesta să îți ofere câteva soluții. O zi de vineri poate fi o opțiune pentru tine în 2021. De altfel, există  multe locații în care se pot realiza fotografii de nuntă, cu condiția de a se respecta măsurile de protecție. Atâta timp cât este permis legal și justificabil ca fotograful să facă fotografii, atunci îți poate fotografia sau filma și nunta. Cel mai important lucru este sănătatea. Ar trebui ca totul să fie tratat cu atenție și să se ia măsuri de protecție.

Deocamdată, întâlnirile de cunoaștere nu vor mai avea loc în studioul fotografului, ci mai degrabă prin telefon sau video. De altfel, fotografiile de nuntă se pot realiza în studio, evident cu protecții. Clienților le este permis să își scoată masca pentru fotografii și apoi să o pună din nou. Fotograful va putea lua imagini de la o distanță de 4 metri și pe un monitor separat pentru clienți. Există un perete de protecție care separă clientul de fotograf, precum și spațiului studioului în două zone.

Oferte în pandemie:

Dacă ai nevoie de o fotografie de calitate în aceste momente dificile, fotograful profesionist o poate face, și, dacă dorești, fără niciun contact cu obiecte din studio și cu timp minim.

Dacă vrei să fii sigur că fotografiile tale vor dăinui peste ani, alege un fotograf profesionist de nuntă, care știe cum trebuie să lucreze cu mirii și invitații lor. Vei vedea profesionalismul în fotografiile pe care le vei primi. Pandemia nu trebuie să te îndepărteze de fotograful de nuntă, ci trebuie să tratezi problema cu responsabilitate și măsurile de protecție adecvate.

Nicu Glogogeanu Fotograf, Fotografiem tot ce este important pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *